Author Topic: Does Realtime Monitoring work for outboung queues ?  (Read 2614 times)

nasmania

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
    • View Profile
Does Realtime Monitoring work for outboung queues ?
« on: June 13, 2008, 12:57:02 »
Hello,
We have a callcenter with 3 queues and some campaigns (outbound queues) for each queue.
We are running Queuemetrics 1.4.3. and supervisors should be able to realtime monitor their agent's.

While they hold the correct keys and realtime monitoring is working (in inbound calls) if tried on outbound, the phone rings back,and the system says "Bye Bye"
What is the problem ? Can this be fixed ??

Wessel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 2
    • View Profile
Re: Does Realtime Monitoring work for outboung queues ?
« Reply #1 on: June 13, 2008, 21:07:47 »
Hi!

What method do you use for the outbound calls?

1. queueDial.agi
2. The new outBound dial script for asterisk: http://forum.queuemetrics.com/index.php?topic=261.0

The 2nd one I've seen it has CallMonitoring incorporated, the first one i am not sure.

Wessel

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2993
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Does Realtime Monitoring work for outboung queues ?
« Reply #2 on: June 14, 2008, 12:57:32 »
While they hold the correct keys and realtime monitoring is working (in inbound calls) if tried on outbound, the phone rings back,and the system says "Bye Bye"
What is the problem ? Can this be fixed ??


Surely it can. It's not  a QM issue, it's a problem with your Asterisk dialplan.