Author Topic: realtime page agents per queue not displayed  (Read 211 times)

emel_punk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
realtime page agents per queue not displayed
« on: July 08, 2017, 20:19:34 »
EHLO

On the realtime page I cannot watch the correct amount of agents displayed. I already added the agents to the queue but still no luck.  Here is a snapshot.[  it should appear 1 agent or the ones in each queue.

mirkox

  • Loway
  • Full Member
  • *
  • Posts: 224
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: realtime page agents per queue not displayed
« Reply #1 on: July 10, 2017, 08:58:36 »
Hi,

does it get any better if you remove the "Agents: Members" filter?

Mirko

emel_punk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: realtime page agents per queue not displayed
« Reply #2 on: July 10, 2017, 16:32:37 »
no, it doesn't

mirkox

  • Loway
  • Full Member
  • *
  • Posts: 224
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: realtime page agents per queue not displayed
« Reply #3 on: July 11, 2017, 08:09:06 »
How are you logging your agents? Doesn't look like an "add queue member" but an "agent logon"; what happens in queue_log when you log the agents.

Mirko

emel_punk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: realtime page agents per queue not displayed
« Reply #4 on: July 12, 2017, 18:04:28 »
It's a Vicidial server(Qm is on a different server), the VICIserver is logging  it to queue_log table on mysql on QM. The rest is working OK but the reported incident here

mirkox

  • Loway
  • Full Member
  • *
  • Posts: 224
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: realtime page agents per queue not displayed
« Reply #5 on: July 13, 2017, 16:11:35 »
Ok but QueueMetrics expect agents to be added with that method otherwise you can have this kind of problems