Author Topic: wrong queues on agents codes  (Read 736 times)

mathabathe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
wrong queues on agents codes
« on: January 19, 2016, 09:40:23 »
Hi All

I am running queuemetrics 1.7 and Asterisk 1.8 .

why sometimes Agents code shows logged on the wrong queues.
This is frustrating and I have to use console to log them off and then log them back on the console and it will show the right queues.

any idea how to prevent this

 

mirkox

  • Loway
  • Full Member
  • *
  • Posts: 201
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: wrong queues on agents codes
« Reply #1 on: January 19, 2016, 15:59:33 »
Hi mathabathe,

not sure why you get this error, but QM 1.7 is really really old, so I suggest you at first to update QueueMetrics to the latest version, is it possible that this alone solves the problem  :)

Let us know anyway

Mirko

mathabathe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: wrong queues on agents codes
« Reply #2 on: January 20, 2016, 13:59:00 »
thank you. Upgrading qm is on the pipe line and will upgrade sometime this year

Alexcisxo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
    • สมัคร ibcbet
Re: wrong queues on agents codes
« Reply #3 on: April 22, 2016, 04:34:14 »
We believe that the issue of benefit sharing is very reasonable.