Author Topic: [SOLVED] Agents are not logging in to the Queue  (Read 1397 times)

iCapof

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
[SOLVED] Agents are not logging in to the Queue
« on: July 15, 2015, 18:21:56 »
Hi,

I just finished installing the new version of QM on a new server. and I installed the license from our old server. I'm trying to test QM and for some reason Agents are not joining a Q that I created and calls are not showing in the Real time dashboard.

I'm using FreePBX

I'd really appreciate your help!
« Last Edit: July 21, 2015, 13:57:12 by iCapof »

iCapof

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: Agents are not logging in to the Queue
« Reply #1 on: July 15, 2015, 18:26:31 »
Also under System Diagnostics > AMI tester I have no configured agents
« Last Edit: July 15, 2015, 19:10:02 by iCapof »

mirkox

  • Loway
  • Full Member
  • *
  • Posts: 231
  • Karma: 4
    • View Profile
Re: Agents are not logging in to the Queue
« Reply #2 on: July 20, 2015, 09:50:36 »
Also under System Diagnostics > AMI tester I have no configured agents

Not sure what you mean, you don't get any connection to test? Did you copy the configuration file from the old QM?

iCapof

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: Agents are not logging in to the Queue
« Reply #3 on: July 21, 2015, 13:56:22 »
I did a restart for the server and everything started working fine... ::) ::) ::)