Author Topic: Call details  (Read 1797 times)

sylwat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Call details
« on: June 14, 2015, 06:35:58 »
After clicking on the details link icon on the reports page for an Answered details call I get the following error for every call link;

HTTP Status 404 - /queuemetrics/qm/qm_start


type Status report

message /queuemetrics/qm/qm_start

description The requested resource (/queuemetrics/qm/qm_start) is not available.


Apache Tomcat/6.0.33


Any help in resolving this will be appreciated.

mirkox

  • Loway
  • Full Member
  • *
  • Posts: 225
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: Call details
« Reply #1 on: June 15, 2015, 08:27:42 »
Hello sylwat,

that's weird, which version of QueueMetrics are you running?

Mirko

sylwat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: Call details
« Reply #2 on: June 15, 2015, 13:42:22 »
Software release: Loway QueueMetrics - 15.02.2
 B: 5353 2015-03-13 09:24 
 

sylwat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: Call details
« Reply #3 on: June 16, 2015, 14:10:47 »
Anyone has a similar issue or input of how to fix? still getting the same errors.

mrothrock

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Call details
« Reply #4 on: June 19, 2015, 21:32:20 »
I just upgraded to 15.02 on Wednesday night.  Today I had my non agent users report the same issue.  They let their screen idle for 5 minutes, then try to click or do anything and it gives 404 /queuemetrics/qm_start requested resource is not available.


http://i.imgur.com/KeDvoeI.png

mrothrock

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Call details
« Reply #5 on: June 19, 2015, 22:35:28 »
Right now I can only reproduce my issue with users that have the SUPERVISORS class.  ADMIN and AGENT class seem to be fine.

mrothrock

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Call details
« Reply #6 on: June 20, 2015, 17:11:48 »
I think the problem I have is my supervisors are hitting the 30 min session timeout set in web.xml and instead of QM handling it cleanly by redirecting back them back to login it is instead displaying this error.  If my supervisors happen to click HOME first after timing out they will be redirected back to the login screen, if they click any other button after timing out they get this error.  Perhaps something isn't handling session timeout nicely?

mrothrock

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Call details
« Reply #7 on: June 20, 2015, 21:12:22 »
I have confirmed my problem is with the 30 minute timeout, it seems Queuemetrics does not handle timeout correctly in all instances and gives this error, looks like  bug