Author Topic: fake queue  (Read 1560 times)

emel_punk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 97
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
fake queue
« on: April 05, 2014, 21:59:16 »
HI all

I am trying to do a fake queue to my agents so, I can bill their time through QM, all they have to do is pauses between activities and offcurse login with their users. But it turns out statics appear only after a real call inbound and I do not need calls inbound, I just using the queues as a trigger.

Is there any way of do this?

mrothrock

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: fake queue
« Reply #1 on: April 12, 2014, 15:05:10 »
I just asked this same question the other day  :)

In your config you need this

# If true, show all agent sessions. If false, show only agent sessions with at least one call.
default.useRawAgentSessions=true

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2999
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: fake queue
« Reply #2 on: April 16, 2014, 10:55:08 »
+1 :)