Author Topic: Realtime - Magic Wand  (Read 3605 times)

nethexa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Realtime - Magic Wand
« on: May 15, 2013, 21:05:47 »
Currently in realtime on the magic wand dropdown menu (popup) when I try to select this disappears quickly without letting you click one of the options.

It's possible configurate a parameter for this?

Thanks.

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2993
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #1 on: May 16, 2013, 08:39:56 »
Not at the moment - try making the refresh slower and se eif this changes the time that the popup stays visible.
Which browser are you using?

nethexa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #2 on: May 17, 2013, 17:39:17 »
Hi,

I use Firefox and Google Chrome in Linux  & Windows but it's equal.

I do not understand this:
...try making the refresh slower...

You mean to:
F5 in the page?
Move the mouse over magic wand icon?

Sorry for my english, It's not me native language.

Thanks for your colaboration.

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2993
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #3 on: May 21, 2013, 14:11:22 »
Try setting the refresh rate to 20 seconds. DO things improve?

nethexa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #4 on: May 21, 2013, 15:25:08 »
Hi, Thanks for you help.

I do verify the refresh of realtime page and when I do reload manually, the pop-up no work fine, but, if the refresh is automatic (no button reload press) the pop-up work fine.

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2993
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #5 on: May 27, 2013, 08:41:15 »
Let me rephrase: the popup doesn't work anymore after you click reload manually?

RonCB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #6 on: October 16, 2013, 01:10:57 »
HI.

I have to admit, that magic wand popup is a dissaster.
Our page refresh is set at 5 sec because of the callcenter-, queue sizes and with the amount of incomming calls you have to refresh quickly.
Whenever you hover over the wand, you hav to be verrrrry quick and if you're lucky you hit the right icon.

Please try to find an alternativ way for this popup  :)

Ron

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2993
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #7 on: October 21, 2013, 10:14:24 »
We are going to rebuild the Agent and RT pages with a different technology that will make it easier to run. For the moment we'll add a patch in the next release - we track this as issue #1891

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2993
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #8 on: November 04, 2013, 15:37:41 »
FYI - our beta version has this issue fixed. Please contact our tech support if you'd like to have an early look.

RonCB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #9 on: November 10, 2013, 01:17:07 »
Sounds very interesting !! :)

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2993
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #10 on: November 11, 2013, 08:29:56 »
You are welcome to test it if you want yo.

RonCB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 0
    • View Profile
    • Email
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #11 on: November 15, 2013, 11:06:23 »
Sure, tell me how

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2993
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Realtime - Magic Wand
« Reply #12 on: November 18, 2013, 10:25:59 »
Contact our support portal and ask for a beta - tell us if you want it in RPM or TGZ.