Author Topic: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date  (Read 4260 times)

henrydogger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
    • View Profile
Hi,

We are using QM 1.7.0.0 and are having problems running a custom report.
When trying to run we get the following error: Alert! It is mandatory to enter a start date
but we did enter a start and end date. We keep getting this error, even when we restart QM, and even a full reboot of the system did not help.
Any ideas on how to fix this issue?

Thanks in advance!
Henry Dogger
Telecats BV

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2999
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #1 on: May 17, 2011, 08:06:54 »
What browser / OS do you use?

henrydogger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #2 on: May 18, 2011, 15:29:23 »
QueueMetrics is installed on asterisk 1.8.
I use Windows XP SP3 to monitor with firefox 3.6 as my browser

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2999
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #3 on: May 20, 2011, 09:50:02 »
But don't you see a start date in the Custom Reports page?

henrydogger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #4 on: May 23, 2011, 10:12:53 »
Yes I do.
And it is also filled with a date....
But I still get the error.
I allready tried to re-enter the date but no luck

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2999
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #5 on: May 23, 2011, 10:36:05 »
I would try with a different browser (eg. Chrome), just for a quick check. We never run into that problem at all.

henrydogger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #6 on: May 23, 2011, 13:57:52 »
I also tried IE8 but no luck as well. It is a citrix environment so it's not possible to install chrome to test with (system administrator should do this, and this will take long etc...)
So I hope IE8 is satisfactory :) But same problem here....

henrydogger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #7 on: May 26, 2011, 12:01:00 »
I managed to test in chrome as well, but same error.....
Any ideas? Can I supply any logging perhaps?

henrydogger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #8 on: May 27, 2011, 09:35:55 »
In addition to this problem I noticed that on the home page of QM it says 1.7.0.0 on the title bar.
But on the custom report page it says 1.6.3.0 which is weird I guess?

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2999
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #9 on: May 30, 2011, 09:28:44 »
Wait there may then be a problem with a mixed installation - sometimes Tomcat does not clear the cache successfully. This may explain these issues.


See http://queuemetrics.com/faq.jsp#faq-070-clean_logs for how to fix them.

henrydogger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #10 on: May 31, 2011, 09:15:02 »
thanks, clearing the cache worked for me :)
My problem is now solved! Thanks for the help

QueueMetrics

  • Loway
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2999
  • Karma: 39
    • View Profile
    • QueueMetrics
Re: Custom Report error: It is mandatory to enter a start date
« Reply #11 on: May 31, 2011, 16:09:41 »
Ok fine  ;)

 

# 2019-02-11